Marketing Medewerker M/V

Ben jij die enthousiaste Marketing Medewerker die graag aan de slag gaat en het vooral leuk vind om beurzen en evenementen op te zetten en daarnaast de marketing afdeling ondersteunt?

Lees dan snel verder!

40 uur per week Breda

Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Marketing Medewerker. De belangrijkste taak is om samen met de Senior Event Coördinator beurzen en evenementen en alles wat daarbij komt kijken op te zetten. Van het plaatsen van de stands tot het stroomlijnen van alle communicatie daaromheen, met name online. Daarnaast vind je het leuk om korte filmpjes te maken en te editen voor beurspresentaties en met name onze social media kanalen. Rondom evenementen wordt vaak op onregelmatige uren gewerkt. Creativiteit, flexibiliteit en basiskennis van videobewerking zijn belangrijk pluspunten.

Wat ga je doen?

Als Marketing Medewerker ga je in de eerste plaats onze Senior Event Coördinator ondersteunen bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg van diverse evenementen en beurzen in binnen – en buitenland (Benelux, Duitsland). Je gaat samen aan de slag met de inrichting van de stands, het opstellen van het programma en het verzorgen van de interne en externe communicatie rondom evenementen. Ook help je met het verwerken van de leads in onze systemen. Uiteraard zorg je voor een draaiboek en een materiaallijst, zodat je precies je planning weet. Daarnaast help je bij het opbouwen en afbreken van stands, installeer je de juiste apparatuur (zoals audio- en videosystemen) en zorg je ervoor dat de juiste materialen op de juiste plek zijn. Tenslotte heb je de zorg voor ons marketing magazijn en ondersteun je de afdeling marketing waar nodig.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Je beschikt over een MBO-4 werk- en denkniveau. Het is een startersfunctie, enige ervaring met het organiseren van evenementen is een pré
  • Je beschikt over een rijbewijs omdat je regelmatig met onze bedrijfsbus op pad zal zijn
  • De werktijden zijn onregelmatig, dus je zal ook in de avond of in het weekend aan de slag gaan ter voorbereiding op de evenementen
  • Je bent een teamplayer, flexibel inzetbaar en je kunt goed projectmatig werken en plannen
  • Je bent bekend met videobewerking of bent bereid dit te leren
  • Je beheerst het Nederlands en het Engels goed, zowel in woord als geschrift, Frans is een pré

Wat krijg je van ons?

Een leuke baan bij een snelgroeiende organisatie; de omgeving is complex door de veelheid aan bedrijven en de internationale setting, maar Eight Lakes is een hechte club waar een goede sfeer hangt. Het salaris is gebaseerd op je opleiding en werkervaring. We hebben 27 vakantiedagen, een prima pensioen, reiskostenvergoeding en organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers.

Interesse in deze uitdagende baan?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer nu’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over deze vacature of over de procedure dan kun je contact opnemen met Bianca van Hoof (HR Manager) via telefoonnummer +31 (0)76-5782000.

Solliciteren

Site built by