Magazijn medewerker

Ben jij die ondernemende enthousiaste magazijnmedewerker?

Dan zoeken wij jou!

40 uur per week Oosterhout (NB)

Omdat er ruimte en behoefte is aan een magazijnmedewerker die flexibel en geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit heeft. Die met Excel en Word uit de voeten kan en een echte teamplayer is.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Tussen 8.00 en 8.30 druppelt iedereen binnen om gezellig bij te praten. Aan het begin van de week wordt de planning voor heel de week rondgestuurd zodat iedereen op maandagochtend op de hoogte is van de werkzaamheden voor die week. Om 8.30 staat iedereen startklaar. De werkzaamheden die je gedurende de week tegenkomt zijn bijvoorbeeld: order picken en verzendklaar maken, contact met vervoerders, goederen inboeken, uitsorteren en inboeken goederen. Maar ook administratieve taken om bijvoorbeeld een bestand in Excel te maken.

Er wordt in 2 shifts koffie pauze gehouden. De pauze is altijd gezamenlijk en op vrijdag wordt er af en toe iets aan eten besteld om samen een succesvolle werkweek af te sluiten.

Elke dag om 13.00uur is er een gezamenlijk overleg. Dan wordt de status doorgenomen. Wat moet er nog gedaan worden? Gaan we dit halen? etc etc.

Einde van de middag heb je bijvoorbeeld nog een kort overleg met je leidinggevende omdat jij een verbeterpunt hebt gezien. Je hebt hier over nagedacht en uitgewerkt en dit wil je graag bespreken. Natuurlijk staan ze hier voor open en na het gesprek ga je met een voldaan gevoel terug naar huis.

Wat wij jou bieden?

 • Een leuke afwisselende baan bij een snelgroeiende organisatie;
 • Eigen verantwoordelijkheid waarbij een zelfsturend team het uitgangspunt is;
 • Ruimte voor jouw inzichten en input binnen een collegiaal team;
 • Een baan waar successen worden gevierd;
 • Er is de mogelijkheid om certificaten en diploma’s te behalen.

De Eight Lakes Group is van oudsher een familiebedrijf en dat voel je nog steeds. Regelmatig zijn er leuke activiteiten voor de medewerkers waar nog lang over nagepraat wordt.

Het magazijn team is een gezellig team. Ze hebben passie voor hun vak en er zit een mooie mix aan diversiteit in het team. Iedereen krijgt kansen en er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden. Ook is er ruimte voor een grap tussendoor en nodigen de collega’s onderling elkaar regelmatig uit om samen wat te doen zoals een bbq.

Wat wij van jou vragen?

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent computervaardig en kan goed overweg met Excel en Word;
 • Je bent een echte teamplayer en hebt geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit;
 • Je hebt affiniteit met het magazijn en als je een heftruckcertificaat hebt is dat een pre;
 • Je moet flexibel zijn omdat je taken gedurende de dag zomaar kunnen veranderen;
 • Je bent stressbestendig en mondig.

Interesse in deze baan?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer nu’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over deze vacature of over de procedure dan kun je contact opnemen met Bianca van Hoof (HR Manager) via telefoonnummer +31 (0)76-5782000.

Solliciteren

Site built by