Junior inkoper

Ben jij een enthousiaste starter op de arbeidsmarkt, goed in administratie met een affiniteit voor inkoop?

Dan zoeken wij jou!

Full time, Breda

Wij zijn, in verband met uitbreiding binnen het ICT team, op zoek naar een Systeem beheerder. Iemand die enthousiast wordt van het het beheren van een complexe serveromgeving en graag de verantwoordelijkheid neemt voor het beheren van onze platforms.

Wat ga je doen?

Als Junior Inkoper zorg je voor de opvolging van binnenkomende en openstaande inkooporders zodat deze conform de opdracht worden geleverd. Je controleert inkooporders op basis van juistheid van levertermijn, product en prijs en past deze eventueel aan én communiceert hierover met leveranciers/Customer Service en Sales. Je verwerkt logistieke gegevens met betrekking tot de inkooporders en je verstuurt waar nodig aanmaningen aan leveranciers. Je communiceert proactief met onze Sales en Customer Service medewerkers om 100% klantentevredenheid te bereiken en om de eisen van de klanten tegemoet te komen.

Op termijn kunnen er dan meer inkoopgerichte werkzaamheden bijkomen, zoals het verwerken van de MRP planning volgens een vastgesteld schema en het inkopen van voorraad items en het doen van inkoopreserveringen.

Wie zoeken we en wat vragen we van je?

Je bent een starter op de arbeidsmarkt (tot 3 jaar ervaring), hebt een MBO werk- en denk niveau en bent goed in administratie. Affiniteit of interesse in het inkoop vak is een pré, maar geen harde eis. Je bent commercieel ingesteld en beschikt over commercieel inzicht. Verder ben je accuraat (“”Pietje Precies”), proactief, resultaatgericht en ben je communicatief vaardig. Je hebt regelmatig contacten in binnen-en buitenland met allerlei leveranciers, dus je beheersing van het Nederlands en Engels is meer dan voldoende. Indien je ook nog het Duits, Frans of Chinees beheerst is dat mooi meegenomen. Ervaring met Office 365 is een vereiste en ervaring met Microsoft Dynamics AX is een pre.

Wat krijg je van ons?

Een leuke baan bij een snel groeiende organisatie; de omgeving is complex door de veelheid aan bedrijven en de internationale setting, maar de Eight Lakes group is een hechte club waar een goede sfeer hangt. Het salaris is gebaseerd op je opleiding en werkervaring. Uiteraard zijn de overige arbeidsvoorwaarden marktconform. We hebben 27 vakantiedagen, een prima pensioen en organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkersEen greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden?

Vragen?

Voor vragen over de functie of over de procedure kun je contact opnemen met Bianca van Hoof (HR Manager) via telefoonnummer 076-5782000.

Solliciteren

Site built by