Junior Event Coordinator

Ben jij die enthousiaste Event Coordinator die graag aan de slag gaat op verschillende beurzen en evenementen? Lees dan snel verder!

Dan zoeken wij jou!

40 uur per week

Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Junior Event Coordinator. Iemand die goed kan samenwerken en zeer flexibel is. Er wordt rondom evenementen vaak op onregelmatige uren gewerkt. Creativiteit en enige basiskennis van videobewerking is een belangrijk pluspunt.

Wat ga je doen?

Als Junior Event Coördinator ga je in de eerste plaats onze Senior Event Coördinator ondersteunen bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg van diverse evenementen en beurzen in binnen – en buitenland (Benelux, Duitsland). Je gaat samen aan de slag met locaties, het opstellen van het programma en het verzorgen van de interne en externe communicatie rondom evenementen. Uiteraard zorg je voor een draaiboek en een materiaallijst, zodat je precies je planning weet. Daarnaast help je bij het opbouwen en afbreken van stands, installeer je de juiste apparatuur (zoals audio- en videosystemen) en zorg je ervoor dat de juiste materialen op de juiste plek zijn. Tenslotte heb je de zorg voor ons marketing magazijn en ondersteun je de afdeling marketing waar nodig.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Je beschikt over een MBO-4 werk- en denkniveau en ervaring in de evenementenbranche is een pré
  • Je beschikt over een rijbewijs omdat je regelmatig met onze bedrijfsbus op pad zal zijn
  • De werktijden zijn onregelmatig, dus je zal ook in de avond of in het weekend aan de slag moeten ter voorbereiding op de events
  • Je bent een team player, flexibel inzetbaar en je kunt goed projectmatig werken en plannen
  • Je beheerst het Nederlands en het Engels goed, zowel in woord als geschrift, Frans is een pré.

Wat krijg je van ons?

Een leuke baan bij een snelgroeiende organisatie; de omgeving is complex door de veelheid aan bedrijven en de internationale setting, maar Eight Lakes is een hechte club waar een goede sfeer hangt. Het salaris is gebaseerd op je opleiding en werkervaring. We hebben 27 vakantiedagen, een prima pensioen, reiskostenvergoeding en organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers.

Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Taiwan, een jaaromzet van ca. 135 miljoen EUR en meer dan 320 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. De bedrijven binnen de Eight Lakes group in de Benelux zijn Telerex, Aveva Benelux, Aveva Scandinavië, Eltrex Motion en Rodax.

In Frankrijk zijn dat CATS en Cats Power Design, in Taiwan maken MechaTronix en Cooling House het rijtje compleet.

Interesse in deze uitdagende baan?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer nu’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over deze vacature of over de procedure dan kun je contact opnemen met Bianca van Hoof (HR Manager) via telefoonnummer 076-5782000.

Solliciteren

Menu