Hightech Productiemedewerker

Heb je oog voor detail, heb je een sterke focus en ben je een team player die ook zelfstandig kan werken ? Dan zoeken wij jou !

Full-time, Breda

8 Lakes Shared Services B.V. is onderdeel van de Eight Lakes group. Zij zijn verantwoordelijk voor de productie van custom-made computer systemen en aandrijftechniek oplossingen met hoogwaardige lineaire motoren. Om dit op de best mogelijke manier te bereiken, zijn onder meer engineering, kwaliteit, logistiek en onderzoek centraal in Breda gevestigd, net als de daadwerkelijke productie van de totaal oplossingen. De productie vereist specifieke competenties zoals hoge precisie assemblage, solderen, lijmen, meten, kwalificatie en zeer nauwkeurige assemblage werkzaamheden. Binnen de productie omgeving werken in totaal 9 enthousiaste medewerkers in alle leeftijden, met verschillende ervaringen in de productie en assemblage.

Wat ga je doen ?

Je levert producten binnen de aangegeven specificaties en binnen de afgesproken levertijd. Je gaat specifieke modules assembleren en testen met een beperkte complexiteit. De uitvoering van werk en administratie gaat volgens werkinstructies en afspraken. Je zorgt ervoor dat afwijkingen en problemen binnen het team bekend zijn en worden besproken. Je zorgt voor een correcte administratie. Je bent je bewust van het tijdig rapporteren van de voortgang, het tijdig melden van escalaties en het leveren van kwaliteit. Je werkt volgens de regels van Lean en veiligheid; je voert de werkzaamheden uit conform de veiligheidsvoorschriften waarbij verbetervoorstellen uiteraard worden gewaardeerd.

Wat heb je daarvoor nodig ?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding. Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een hightech of productieomgeving. Je hebt oog voor detail, je bent een team player die ook in staat is zelfstandig te werken.

Wat krijg je van ons ?

Een leuke baan bij een snel groeiende organisatie. Werken binnen een complexe en hightech omgeving. 8 Lakes Shared Services B.V. is een hechte club waar een goede sfeer hangt. Je krijgt een intern opleidingstraject om jou volledig op het gewenste niveau te brengen. Er is de mogelijkheid om intern trainingen te volgen op zowel technisch als persoonlijk gebied. Het salaris is gebaseerd op je opleiding en werkervaring. We hebben 27 vakantiedagen, een prima pensioen, reiskosten vergoeding en organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers

Vragen ?

Voor vragen over de functie of over de procedure kun je contact opnemen met Bianca van Hoof (HR Manager) via telefoonnummer 076-5782000.

Solliciteren

Site built by