Helpdesk medewerker ICT

Ben jij die enthousiaste Helpdesk medewerker? Ben jij leergierig en communicatief vaardig? Dan zoeken wij jou!

40 uur per week Breda

Omdat er behoefte is aan uitbreiding binnen het ICT team zijn we op zoek naar een Helpdesk medewerker. Iemand die oplossingsgericht is, die snel kan schakelen en enkele jaren ervaring heeft.

Hoe ziet jouw werkdag eruit ?

Je start de dag met een dagstart samen met het team. Na de dagstart ga je aan de slag met de binnengekomen meldingen in de service management tool, je leest en analyseert deze en classificeert ze daarna. Je gaat aan de slag met de meldingen met de hoogste prioriteit om zo verstoringen van de bedrijfsprocessen tot een minimum te beperken. Tussendoor wordt de servicedesk gebeld en neem je op; je collega van HR heeft een probleem met het versturen van e-mails en kan dus niet verder, je helpt haar uit de brand, zodat zij weer verder kan met haar dagelijks werk. Je gaat door aan de melding waar je mee bezig was en rond deze af. Net voor de lunch krijg je nog een telefoontje dat bij de inkoop afdeling de printer niet werkt en lost dit voor hen op.

Om 12.30 uur is het lunchtijd. Een aantal collega’s gaan een rondje lopen, maar jij besluit in de kantine te gaan zitten en onder het genot van een kop soep bespreek je met iemand van een andere afdeling het afgelopen weekend. Na de lunch ga je weer verder met de calls die je vandaag op wilde lossen. Later op de middag heb je een kennisoverdracht door een van je collega’s op de afdeling over de nieuwe applicatie. Deze wordt binnenkort in gebruik genomen; je stelt hierin de juiste vragen, zodat je ook weet hoe je straks support hierop kan verlenen. Tegen het einde van de dag heb je de geplande calls van vandaag opgelost, heel wat telefoontjes opgepakt en mensen verder geholpen. Met een tevreden gevoel sluit je je computer weer af.

Wat wij jou bieden?

 • Een leuke afwisselende baan binnen een snelgroeiende organisatie
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Een ontzettend gezellig team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat
 • Veel afwisselende werkzaamheden en wisselende contacten

Door de verschillende bedrijven en de internationale setting is het een complexe organisatie, maar de Eight Lakes Group is van oudsher een familiebedrijf en dat voel je nog steeds. Regelmatig zijn er leuke activiteiten voor de medewerkers waar nog lang over nagepraat wordt.

Het ICT team is een gezellige afdeling waar een lolletje met regelmaat voorbij komt. Ze hebben passie voor hun vak en er zit een mooie mix aan diversiteit in het team. Ze hebben een aantal keer per jaar een gezellig team uitje en de sfeer binnen de afdeling is goed.

Wat wij van jou vragen?

 • Ervaring met Windows Server 2016 & 2019 en Active Directory
 • Ervaring met Microsoft Office applicaties
 • Ervaring met het Microsoft (Office) 365 platform
 • Ervaring met Ivanti / RES Automation & Workspace control is een pré, maar geen vereiste
 • ITIL gecertificeerd is een pré, maar geen vereiste
 • Ervaring met Microsoft Dynamics AX is een pré, maar geen vereiste
 • 2 tot 3 jaar ervaring als helpdeskmedewerker of systeem-, werkplek- of netwerkbeheerder

Interesse in deze baan?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer nu’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over deze vacature of over de procedure dan kun je contact opnemen met Bianca van Hoof (HR Manager) via telefoonnummer 076-578 2000.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Menu