Field Sales Engineer – Power Supplies

Voor een gedreven commerciële techneut die het marktpotentieel in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant wil verzilveren.

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop van Power Supplies (aka PSU’s/ voedingen / stroomvoorzieningen). Klanten vinden én binden kun jij als geen ander!

Alle elektronische toepassingen hebben een juiste stroomvoorziening nodig. Je zoekt en vindt dus klanten in allerhande sectoren: van de maakindustrie over transport, openbare veiligheid, defensie… tot in de medische wereld.

Je bent graag mee met de nieuwste trends in je branche en je gaat voor de beste oplossingen voor jouw klanten. En wanneer een technisch vraagstuk je petje een keer te boven gaat: de collega’s van application engineering staan te trappelen om jou en je klant verder te helpen.

Om je regio te ontwikkelen mag je gerust je technische en commerciële creativiteit gebruiken. Telerex zal je niet tegenhouden om outside-the-box te denken, wel integendeel.

Je werkt minimaal één dag in de week op kantoor, waar je fijn kan bijpraten met collega’s. Verder ben je vrij om je week zelfstandig in te delen.

Functieprofiel

 • Je hebt een commercieel profiel met een achtergrond in elektromechanica, elektronica en/of elektrotechniek (door opleiding en/of ervaring).
 • Je kan relaties bouwen en onderhouden op verschillende niveaus in een organisatie, zowel intern als extern.
 • Je track record geeft blijk van gedrevenheid en resultaatsgerichtheid.
 • Je bent in staat om een markt structureel uit te bouwen.
 • Je werkt graag in een team en je kan (jezelf) relativeren.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands.

Aanbod

 • Je werkt in een vooruitstrevend, niet-corporate bedrijf met een sterke visie.
 • Telerex biedt persoonlijke opleidingsplannen en carrière-mogelijkheden.
 • Je komt terecht in een gedreven commercieel team van tech-liefhebbers,met een fijne sfeer en veel trots op de dingen die ze realiseren.
 • Zomerfeest, kerstfeest en teambuildings!
 • Een compleet salarispakket met ondermeer firmawagen, verzekeringen, pensioenplan, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, bonus, laptop en smartphone.
 • Flexibiliteit inzake werktijden en -locatie.

Over ons

We zijn onderdeel van de Eight Lakes group: een sterke, financieel onafhankelijke groep van bedrijven. In totaal werken er 325 mensen voor Eight Lakes, verspreid over Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië en Taiwan.

Ons eigen avontuur startte in 1970. Sindsdien importeren en distribueren we elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 collega’s en de hoofdvestiging in Breda, biedt Telerex de bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt.

Contact opnemen

Zin gekregen om Telerex te vervoegen als Field Sales Engineer Power Supplies?

Telerex heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Field Sales Engineer – Power Supplies uitbesteed aan Vander meiren & Pauwels Recruitment.

Reageren kan via info@vp-recruitment.be met vermelding “ref 0560” of bel naar Wim Vander meiren op 0489 585 566 of Manu Pauwels 0489 585 565. Je kan rekenen op de nodige discretie.

Solliciteren

Solliciteren

Site built by