Accounts Receivable Employee

Ben jij een gedreven, klantgerichte Accounts Receivable Employee? En heb jij ervaring op een debiteurenafdeling?

Dan zoeken wij jou!

32 – 40 uur per week Breda

Omdat er behoefte is aan uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Accounts Receivable Employee. We zoeken iemand die het debiteurenbeheer, in de ruimste zin van het woord, op gaat pakken voor zowel Nederland als België.

Wat doe je als Accounts Receivable Employee bij de Eight Lakes group?

Als hoofdtaak verzorg je het debiteurenbeheer van de bedrijven in Nederland en België. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de debiteurenstand door het aanmanen/binnenhalen van openstaande facturen. Je zorgt voor de communicatie met sales, logistiek en het management inzake orders, klanten, betalingsgedrag en kredietlimieten. Je houdt contact met de kredietverzekeraar voor o.a. het aanvragen van krediet en het overdragen ter incasso van dubieuze debiteuren. Je verwerkt en update de kredietlimieten en betalingscondities in ons ERP-systeem (Microsoft Dynamics AX) en je creëert alle rapporten die nodig zijn voor de strikte bewaking van de debiteuren, zoals het “Customer ageing report” mede aan de hand van KPI’s. Je verwerkt samen met de collega’s van de afdeling Finance de bankafschriften en je controleert de dagelijkse facturatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de tijdige en correcte communicatie met klanten inzake achterstallige facturen, betalingsgedrag en het verwerven van financiële informatie over klanten.

Hoe ziet je werkdag er verder uit?

Bij binnenkomst start je de computer op en loop je direct door om wat te drinken in te schenken. In de tussentijd kun je meteen even bijpraten met de collega van de Receptie waar je nog wat aan wilde vragen.

Om 12.30 uur is het lunchtijd. Een aantal collega’s gaan een rondje lopen, maar jij besluit in de kantine te gaan zitten en onder het genot van een kop soep bespreek je met iemand van een andere afdeling het afgelopen weekend. Na de lunch ga je weer aan het werk. Omdat je boven nog iets moet afgeven bij een collega loop je langs de afdeling HR waar je gelijk nog even iets kunt vragen en een praatje kunt maken. Daarna loop je snel weer naar je computer om de laatste puntjes op de I te zetten en voor je het weet is de dag alweer voorbij.

Wat wij jou bieden?

 • Een leuke afwisselende baan binnen een snelgroeiende organisatie;
 • Een dynamisch team met sociale collega’s en ruimte om ideeën in te brengen;
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • Prettige arbeidsvoorwaarden;
 • Veel afwisselende werkzaamheden.

Dit team heeft passie voor hun vak. Ook staan er vaak leuke activiteiten op de agenda om elkaar ook buiten het werk om beter te leren kennen.

Hier herken jij jezelf in.

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding (bedrijfseconomie);
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse in woord en geschrift en Duits of Frans is een pré;
 • Je hebt 3 -5 jaren ervaring als Accounts Receivable Employee;
 • Je bent communicatief sterk, analytisch en gedreven;
 • Je bent sociaal, accuraat, betrouwbaar en klantgericht;
 • Je denkt out of the box en kunt goed samenwerken.

Interesse in deze uitdagende baan?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer nu’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over deze vacature of over de procedure dan kun je contact opnemen met Bianca van Hoof (HR Manager) via telefoonnummer +31 (0)76-5782000.

Solliciteren

Site built by