Accountmanager Displays & Embedded systems

Veel vrijheid in je werk | Draag een steentje bij aan de groei van ons bedrijf | €4.000 tot €5.500 p/maand | 36-40 uur

In het kort

Veel ruimte voor creativiteit
Jij bedenkt de gaafste oplossingen voor onze klanten met Embedded Electronics. Kom maar op met die goede ideeën.

Never a dull moment in deze baan
Er wordt veel van jouw salestalent en improvisatievermogen gevraagd.

Persoonlijke opleidingen
We investeren graag in groei. Wat zijn jouw ambities? Samen groeien we harder!

€4.000 – €5.500 (bruto) bij 40 uur
En aantrekkelijke bonusregeling, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en auto van de zaak. Zo kun jij comfortabel bij elke klant komen!

Als accountmanager Displays & Embedded Systems…

…ziet elke dag er anders uit. Dat is juist waar jij energie uithaalt. Je houdt je bezig met Displays en Embedded Systems (die het hart van de klantapplicatie gaat worden).

Dit is wat je onder andere doet:

Je bent een commerciële techneut. Je passie is het bijhouden van nieuwe trends in techniek. Klanten vinden en binden kun jij als geen ander. Voordat je het weet, heb je je eerste klant al binnengehaald. Klasse!

Je bent op zoek naar de beste en complete oplossingen voor jouw klant. Geen cataloguswerk, maar maatwerk. Je bent een sparringpartner voor je klant en dat vind je onwijs gaaf om te doen.

Je helpt ons met de verdere uitbouw van ons klantenbestand in Nederland. Hiervoor durf jij best out-of-the-box te denken. Sterker nog, jij doet niet anders. Daarom ben je ook zo succesvol.

Minimaal één dag in de week ben je te vinden op ons kantoor. Deze fijne werkplek is ideaal voor het regelwerk, maar vooral om bij te praten met je collega’s. Verder ben je vrij om de week naar eigen inzicht zo goed mogelijk in te delen.

Tech met een twist

Parkeerautomaten. Koffiemachines. Lege flessen-automaten. Drones die bij luchthavens de vliegbewegingen van vogels detecteren. We leveren allerlei componenten, voor allerlei toepassingen. Dat doen we aan allerlei klanten in de OEM-markt, door heel Nederland.

Als je het helemaal plat slaat, hebben we 4 specialismen: Power Supplies & Solutions, Displays & Embedded Solutions, Thermal Management, EMC Products & Enclosures en Connectors & Cable Assemblies.

Om ons team accountmanagers nog sterker te maken, zoeken wij versterking. Ons team telt ongeveer 25 collega’s, van jonger tot ouder. Voornamelijk sales. Straks komt daar nog een accountmanager Displays & Embedded systems bij, jij dus. We zijn allemaal bouwers. We zijn niet gemaakt voor onpersoonlijke corporates met veel regeltjes. En juist wél voor een eigenzinnige aanpak. Tech met een twist, noemen we dat.

Wat je alleen bij óns vindt

Vrijheid en verantwoordelijkheid
Wat telt, zijn resultaten. Hoe jij die resultaten behaalt, is helemaal aan jou. Daarom krijg jij alle vrijheid om het maximale uit de markt te halen. Thuis, op kantoor of bij de klant: jij kiest.

Jouw werk doet ertoe en zo hoort het ook
Met jouw technische kennis en vlotte babbel help jij ons mee met de uitbereiding van ons klantenbestand in Nederland. Je weet precies hoe je nieuwe klanten binnenhaalt en warm houdt. Een toffe aanwinst in ons team dus!

Een team dat altijd voor je klaarstaat
Je komt in een team vol met eigenzinnige tech-liefhebbers terecht. Je mag een fijne sfeer verwachten en een heleboel trots voor de unieke dingen die we maken.

Dit krijg je dus ook

 • Je start met een jaarcontract. Ben je daarna nog steeds enthousiast? Dan gaan we natuurlijk voor een langdurige samenwerking.
 • De ruimte om jouw werk op jouw manier uit te voeren. Het is belangrijk dat je die verantwoordelijkheid aankunt.
 • Een leaseauto, laptop en telefoon om jouw werk goed uit te voeren.
 • Ruimte om verder te leren: heb je ideeën en wensen voor scholing? Laat je horen!

En dit vragen we

 • Je hebt een hogere technische opleiding afgerond (elektronica, elektromechanica of elektrotechniek).
 • Jouw Engels is on point, in zowel woord als geschrift.
 • Jij wordt enthousiast van resultaten en bent gedreven om successen te behalen.
 • Heb je verkoopervaring in de B2B-markt in de OEM-markt? Dat vinden we helemaal top!

Over ons

We zijn onderdeel van de Eight Lakes group: een sterke, financieel onafhankelijke groep van bedrijven. In totaal werken er 325 mensen voor Eight Lakes, verspreid over Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië en Taiwan.

Ons eigen avontuur startte in 1970. Sindsdien importeren en distribueren we elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 collega’s en de hoofdvestiging in Breda, biedt Telerex de bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt.

Wanneer je solliciteert

 • 1e gesprek met Henk du Pon en HR
  Henk du Pon (jouw directe leidinggevende) en een collega van HR maken graag kennis met je.
 • 2e gesprek met Henk du Pon en een andere collega
 • Ons voorstel
 • Assessment
 • Tekenen en starten!

Vragen?

Hen du Pon
Sales director


06-22797744
LinkedIn: Henk du Pon

Solliciteren

Solliciteren

Site built by